Форум для подростков.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум для подростков. » Флуд приветствуем :) » Як вирішити питання?

Як вирішити питання?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Мабуть багато з вас в своєму житті орендували житло. А чи траплялося у вас що щось виходило з ладу? От у нас зламалася пральна машинка, господарі відмовляються її ремонтувати, кажуть це наша проблема. І як бути в такій ситуації?

0

2

Jeper написал(а):

Мабуть багато з вас в своєму житті орендували житло. А чи траплялося у вас що щось виходило з ладу? От у нас зламалася пральна машинка, господарі відмовляються її ремонтувати, кажуть це наша проблема. І як бути в такій ситуації?

У нас колись була схожа ситуація: ми з дружиною орендували просторі апартаменти на час відпустки. На жаль, вже за тиждень потужна пральна машина почала сильно гудіти і, зрештою, зламалася. Ми повідомили про це господарів, сподіваючись, що вони оперативно все владнають. Але вони відмовились брати на себе ремонтні витрати, мовляв, це наша відповідальність як орендарів.

Звісно, ми були дуже розчаровані таким ставленням. Довелося самостійно шукати майстра та сплачувати непередбачувані кошти з сімейного бюджету. Ремонт обійшовся чималенько, бо виявилося, що потрібно замінити весь блок керування.

На щастя, орендне законодавство в нашому регіоні все ж більше захищає права наймачів. Я ретельно вивчив юридичні нюанси й дізнався, що витрати на ремонт побутової техніки, яка вийшла з ладу не з нашої вини, повинні бути компенсовані господарями. Ми підготували всі необхідні документи та зобов'язали їх покрити наші витрати. 

Звичайно, я розумію, що це неприємний досвід для обох сторін. Але як орендар, я вважаю, що маю право на гідні та безпечні умови проживання під час оренди. Корисні поради, як правильно діяти у подібних ситуаціях, можна знайти за посиланням: https://mayak.kiev.ua/news/khto-i-za-sh … y-kvartyri також перед тим як підписувати договір оренди, ці моменти варто обговорити з власником і ріелтором.

0

Вы здесь » Форум для подростков. » Флуд приветствуем :) » Як вирішити питання?