Тепер кожній ставці букмекерська контора надає коефіцієнт (котирування), що оцінює ймовірність цієї події. Багато букмекерів використовують коефіцієнти, які відображаються у вигляді десяткового дробу. Якщо ставка виявляється успішною (прогноз гравця був правильним), сума ставки множиться на коефіцієнт, запропонований букмекером, який є сумою виплати, що належить за успішну ставку. Раніше я робив ставки дуже рідко, бо це було для мене хобі. Але зараз у favbet мобільний додаток, мій дохід практично основний.
Провести час
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22022-12-28 15:44:17
Лично для меня букмекерская контора William Hill https://williamhill.net.ru/ является основным методом заработка. Делаю ставки здесь в основном на LIVE коэффициенты футбола и хоккея и поверьте у меня это очень хорошо получается именно в конторе William Hill , так как коэффициенты здесь достаточно высокие и если грамотно подойти к работе можно неплохо зарабатывать, что я и делаю. Парик меня устраивает полностью: мобильное приложение , красивый дизайн сайта, простота управления, грамотная тех. поддержка, с которыми можно связаться в любой момент прямо онлайн. В общем отличная, доступная и честная букмекерская контора, каких очень мало.